top of page
IMG_2123 2.jpeg

Katrien Van Rossom

Al meer dan 15 jaar mag ik mensen begeleiden op kruispunten in hun leven en werk. Op die kruispunten kijken we samen naar wat ‘zin’ geeft, in de drie betekenissen van het woord: richting, goesting en betekenis.  Vervolgens kijken we vooruit, ja zelfs wat dromen over hoe het zou kunnen zijn... om dan een haalbaar en pragmatisch plan te maken voor jouw leven en/of loopbaan dat je stap voor stap kan uitvoeren. 

Na mijn basisopleiding maatschappelijk assistent, heb ik mij verder ontwikkeld om mensen op een professionele manier te coachen. Ik sta hen bij in het ontwerpen en realiseren van hun leven. Op 18 jaar tijd heb ik de kans gehad om aan de slag te gaan met een grote diversiteit aan mensen: van medewerker tot zaakvoerder, van kortgeschoolden tot hooggeschoolden, van jongeren tot ervaren mensen met het pensioen in zicht, ... mensen met een handicap, werkzoekenden, werkenden, ...
Sommige thema's eisen diepgang en daarom startte ik in 2010 een 4-jarige opleiding tot Gestalttherapeut aan het IVC, een opleidingsinstituut dat erkend wordt door de Europese en Nederlands-Vlaamse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten.  Ondertussen blijf ik me bijscholen en laat ik mezelf inspireren door anderen.

Ik ben 48 jaar en hou ervan om buiten te zijn, in de natuur, dichtbij of wat verder weg, de wereld verkennend. Ik heb dan oog voor vormen, kleuren en uitstraling en soms lukt het me om die schoonheid vast te leggen met een foto. 

Sinds 2009 werk ik als erkende loopbaancoach en sinds 2012 als psychotherapeute in Hoboken. Ooit waren dit twee dromen die graag wilde realiseren. 
In 2014 startte ik als 'volledig zelfstandige.' Dit was niet mijn ambitie, maar het geeft me de mogelijkheid om te doen waar ik graag mee bezig ben: een therapie/coachingspraktijk verder uitbouwen, een co-workingplek creëren en samenwerken met anderen.
www.puntco.co
www.beanmachine.be
www.charlottedemey.be

E7717821-8A9A-46CA-B692-E07FCB0B6195.jpe

Zin om aan

de slag te gaan?

Wil je graag kennismaken, heb je vragen of wil je een afspraak plannen?
Je kan me bellen, mailen of een bericht sturen.

bottom of page